Välkommen

Vernissage fredag 3.12 kl 19-21 för utställningen Ann Böttcher. Verk 2000–2021 

Fredagens vernissage är ett evenemang som förväntas ta emot mer än 100 personer, så var beredd att visa legitimation och vaccinationsbevis. Notera att vaccinationsbevis enbart efterfrågas under vernissagen. Från och med lördag 4.12 kan du besöka utställningen utan att visa vaccinationsbevis.

Kulturförvaltningen har, i enlighet med folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd, beslutat att arrangörer av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 personer ska använda vaccinbevis för att ordna smittsäkra arrangemang från den 1 december 2021.

Vaccinationsbevis är ett dokument som visar att du är vaccinerad mot covid-19. Hämta gärna ditt vaccinationsbevis i god tid innan evenemanget du ska delta i. Du hämtar det enkelt på covidbevis.se med e-legitimation, det tar bara ett par minuter. Har du ingen e-legitimation beställer du ditt vaccinationsbevis via blankett som skickas med post. Det kan då ta en vecka eller mer innan du har ditt vaccinationsbevis. Läs mer på covidbevis.se

 

 

Utskriftsversion