Barn och unga

KONSTTÄVLING

4.5–30.8

Är du 15-25 år? Vill du ha med ditt konstverk i Malmö Konsthalls kalender för 2021?

Vi vill veta vad Malmö är för just dig. Skapa ett konstverk under temat ”Mitt Malmö” och skicka in en bild på det färdiga verket till oss. Du kan låta dig inspireras av en plats i Malmö som betyder mycket för dig eller en känsla som väcks när du tänker på staden. Det kan vara allt du vill att det ska vara!

Tolv utvalda verk får vara med i 2021 års kalender! Vi publicerar också bilder av verken på Malmö Konsthalls Instagramkonto och Facebooksida.Vi tar emot bidrag i två omgångar. Den första omgången har deadline den 15 juni och den andra omgången den 30 augusti. För att delta ska du vara i åldern 15–25.

Om du behöver inspiration för att komma i gång kan du kostnadsfritt hämta en påse med skisspapper och pennor i Malmö Konsthalls bokhandel. Du behöver inte använda dig av innehållet när du skapar ditt verk – alla tekniker och material är godkända.

Mejla din bild till: ylva.brannstrom@malmo.se

Spara ditt verk för att få med det i kalendern.

SKAPANDE VERKSTAD PÅ KONSTHALLSTORGET I SOMMAR

Onsdagar 10.6–12.8

Välkommen på skapande verkstad på Konsthallstorget i sommar!

I sommar ordnar Malmö Konsthall skapande verkstäder utomhus varje onsdag under perioden 10.6 – 12.8. Under ledning av våra konstpedagoger får ni skapa egen konst med inspiration av sommarens utställning Från dag till dag med konstnären Luca Frei, född i Schweiz och bosatt i Malmö. Utställningen presenterar en bred konstnärlig produktion och sammankopplar både design, hantverk, arkitektur, akustik och visuellt skapande.

Verkstäderna inkluderar en kort familjevisning av utställningen kl 13 och 15. Alla åldrar välkomna.

Malmö Konsthall ordnar också skapande verkstäder vid Medborgarkontoret Varda i Rosengård vid några tillfällen i sommar.

Om covid-19: För att minimera risken för smittspridning under covid-19 har vi ett begränsat antal platser på våra verkstäder. Sammanlagt 30 personer kan närvara samtidigt. Därför rekommenderar vi att alla inte dyker upp kl 13, utan sprider ut er över eftermiddagen. Inga föranmälningar. Varmt välkommen om du är frisk!

Utskriftsversion