VÄLKOMMEN
OM MALMÖ KONSTHALL
AKTUELLA UTSTÄLLNINGAR
KOMMANDE UTSTÄLLNINGAR
TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR
PROGRAM
KONTAKT
SÖK
DAG FÖR DAG
BARN OCH UNGA
BOKHANDELN
IN ENGLISH


Aktuellt program


LÖRDAGSVERKSTAD
Lördagar 7.1–21.1 2017
kl. 13.30–16.30

K-salen

Öppen verkstad för stora och små. Inspireras av pågående utställning med Rita Ackermann. Gör din egen konst i K-salen. Inleds med visning kl. 13.
Gratis. Ingen föranmälan, men begränsat antal platser.


SÖNDAGSVERKSTAD
Söndagar 8.1–22.1 2017
kl. 13.30–16.30

K-salen

Öppen verkstad (från 8 år). Inspireras av pågående utställning med Rita Ackermann. Gör din egen konst i K-salen. Inleds med visning kl. 13.
Gratis. Ingen föranmälan, men begränsat antal platser.MOLNTÄCKE OCH VILDHONUNG
19.1 – 12.2.17

Form/Design Center

Att fånga en dröm, en tanke. Att vara öppen och se ur olika perspektiv. Hur kan saker förändras, försvinna, återkomma och förändras igen?
KONSTLYFTET Daglig verksamhet LSS, KKV Grafik och Malmö Konsthall

I KONSTLYFTET har tolv Dagliga verksamheter LSS besökt Malmö Konsthall under 2016 och inspirerats av årets utställningar. De har under totalt 59 workshopstillfällen testat idéer och utforskat tekniker och material. Grafiken och att skapa genom att göra avtryck har stått i fokus i kombination med en önskan att låta något försvinna för att förvandlas till något annat. Resultatet har blivit utställningen Molntäcke och vildhonung där sandkorn, kvadrater, gips, färg, ord och föremål på olika sätt försöker att fånga en dröm, en tanke.

I KONSTLYFTET medverkar Daglig Verksamhet LSS Annexet, Bokbytet, Butik Holmgången, Fabriken, Framtiden, Informationsgruppen, Kronan, Lindeborg, Linnéhuset, Pappersmakarna, Sopstationen och Tolvan.

Projektledare/konstnärer: Antje Nilsson, Malmö Konsthall, och Anne Marte Overaa & Eva Hejdström, KKV Grafik. Konstlyftet genomförs med stöd från Malmö Kulturförvaltning.

Välkommen på vernissage torsdag 19.1 kl. 13–15. Ordförande i Kulturnämnden Sylvia Björk inviger 13.30.
Läs mer


TIDIGARE PROGRAM

Utskriftsversion


Malmö Konsthall, S:t Johannesgatan 7, SE-205 80 Malmö, Sweden. Om cookies.

Site created by [funcform] with OOiS 3.3.3